Επικοινωνία

DreamWorld Pet shop
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
Τ.Κ. 70400
Τηλέφωνο: 28920 22511
E-mail: info@dwpets.gr

Αξεσουάρ

Όλα τα αξεσουαρ για τους αγαπημένους μας φίλους!

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για όλα τα κατοικίδια!

Μαξιλάρες, καναπεδάκια και σπιτάκια ξύλινα και πλαστικά. Ειδικά κλούβια για μεταφορά με ασφάλεια κατάλληλα για αεροπλάνο, καράβι και αυτοκίνητο. Κοκαλάκια, παιχνίδια με ήχο, παιχνίδια με οδοντικό νήμα, ακόμα και οικολογικά και φυσικά λιχουδιές επιβράβευσης! Πιατάκια και ταΐστρες, ποτίστρες πολλών ημερών. Τροφές για κάθε ράτσα στις καλύτερες τιμές. Λουράκια απλά και με στρας, σαμπουάν, αρώματα, ρουχαλάκια και παπουτσάκια, βρακάκια, ταυτότητες , κρεμαστά και άλλα πολλά για τα αγαπημένα μας τετράποδα!

Κλουβάκια μικρά και μεγάλα, κλούβες για κήπο, ξύλινα χειροποίητα, κούνιες σκάλες καθρεφτάκια και όλα τα παιχνίδια για τα παιχνιδιάρικα παπαγαλάκια αλλά και τα μελωδικά καναρίνια!

Κλουβάκια για τρωκτικά σε όλα τα μεγέθη, άμμο για τσιντσιλά, σαμπουάν, υπόστρωμα, τροφές, χόρτο και λιχουδιές. Σπιτάκια ξύλινα και πλαστικά λουράκια πιατάκια, ποτίστρες και όλα τα παιχνίδια για τα λατρεμένα μας τρωκτικά!

Αιώρες, μαξιλαράκια, ονυχοδρόμια, παιχνίδια, πιατάκια, λουράκια, άμμο και λεκάνες για τα ναζιάρικα γατάκια!

Ενυδρεία σε όλα τα μεγέθη, χαλίκι φυσικό και ποικιλία χρωμάτων, διακοσμητικά, αεραντλίες. Ψαράκια τροπικά και κρύου νερού, τροφές για ψάρια.

Δείτε επίσης:  Προσφορές - Τροφές - Ενυδρεία

Φωτογραφικό άλμπουμ