Επικοινωνία

DreamWorld Pet shop
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
Τ.Κ. 70400
Τηλέφωνο: 28920 22511
E-mail: info@dwpets.gr

Σκυλάκια

Όλα τα είδη σκυλιών ετοιμοπαράδοτα στίς καλύτερες τιμές!

728309380.gifΣτο "PetShop Dream World" σκυλιά κάθε ράτσας περιμένουν να επιλέξουν τον νέο τους ιδιοκτήτη.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης περιλαίμια, τροφές, συμπληρώματα, παιχνίδια, φίμωτρα, κόκαλα, λιχουδιές, κλινικές δίαιτες, αρώματα, σαμπουάν και οτιδήποτε άλλο αφορά την διατροφή, την υγεία, την ασφάλεια, την εμφάνιση του σκύλου με την σφραγίδα των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου.

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα δελεαστικές και περιμένουμε τον κάθε ιδιοκτήτη σκύλου για να επιλέξει μέσα από μια πλούσια ποικιλία προϊόντων.

Πάντοτε υπάρχουν στην διάθεση του πελάτη πολλές επιλογές φθηνότερων τροφών, αλλά και προσφορές με μεγάλο οικονομικό όφελος.

Επόμενο: Γατάκια

Φωτογραφικό άλμπουμ

TIBETAN MASTIFF(ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΤΙΦ): Κατάγετε από την Κίνα , έχει ύψος 55-68εκ. και βάρος 60κ άνω κιλά. Έχει τρίχωμα λεπτό , μεσαίου μήκους σε χρυσό, μαύρο ? κόκκινο, μαύρο, γκρι, καφέ.Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Μια αρχαία φυλή που ξέρει να αγαπάει και να προστατεύει .Θα δείξει αυτοθυσία για την οικογένεια του αλλά θα τον δούμε αρκετά επιφυλακτικο με του αγνώστους. Χρειάζεται κοινωνικοποίηση από μωρό με άλλα ζώα για να μην δηλώσει επιθετικότητα.
WELSH CORGIE(ΓΟΥΕΛΣ ΚΟΡΓΚΙ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 27-33εκ. και βάρος 10-13κ.Το τρίχωμα του είναι κοντό κ λεπτό σε κόκκινο ? άσπρο, και τιγρε- άσπρο. Σκύλος συντροφιάς, με πολύ καλό χαρακτήρα μέσα στην οικογένεια που ζει.
TOSA INN(ΤΟΣΑ ΙΝΟΥ): Κατάγετε από την Ιαπωνία έχει ύψος 63-70εκ. και βάρος 50-100κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός λεπτός μανδύας σε καφέ, τιγρέ, κανελί με λευκά σημεία.Είναι σκυλος φύλακας, δυνατός, μεγάλος στον οποίο απαιτείται να μάθει πειθαρχία .Πολύ κάλος φίλος της οικογένειας.
SCHNAUTZER STANDARD(ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ ΜΕΣΑΙΟ): Κατάγετε από την Γερμανία φτάνει σε ύψος τα 47,5εκ και σε βάρος 17κ.Το τρίχωμα του είναι σκληρός μανδύας , μεσαίου μήκους. Είναι κατάλληλος σκύλος για συντροφιά. Πολύ ενεργητικός, με δυνατό ταμπεραμέντο και προσωπικότητα. Πολύ έντονα τα ένστικτα του φύλακα και προστάτη της οικογενείας όταν νιώσει μέλος αυτής.
GERMAN SPITZ(ΣΠΙΤΣ): Κατάγετε από την Γερμανία φτάνει σε βάρος τα 4-6κ και σε ύψος τα 25-28εκ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς διπλός μανδύας που στέκεται, σε λευκό, μαύρο, γκρίζο, πορτοκαλί, και συνδυασμούς. Είναι σκύλος συντροφιάς, άγρυπνος, ενεργητικός. Προσπαθεί να πετύχει αυτό που θέλει, επίμονος με τρομερή , αυτοπεποίθηση. Ο γεμάτος ζωή χαρακτήρας του τον έχει κάνει ιδανικό σκύλο για οδηγό τυφλών.
SIBERIAN XASKY(ΧΑΣΚΥ) : Κατάγετε από την Αμερική έχει ύψος 58εκ. και βάρος 24-30κ.Το τρίχωμα του είναι λεπτός μανδύας μεσαίου μήκους με πυκνό υπόστρωμα. Όλα τα χρώματα επιτρέπονται. Είναι σκύλος συντροφιάς και εργασίας. Πραγματικά ακούραστος και ενεργητικός σκύλος. Έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για την έλξη ελκήθρου στα χιόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ένας θαυμάσιος σκύλος για το σπίτι .Χρειάζεται άσκηση για να μην νιώσει ανία και τακτικό βούρτσισμα για να μην νιώθει άσχημα.
SHIBA INU(ΣΙΜΠΑ ΙΝΟΥ): Κατάγετε από την Ιαπωνία φτάνει σε ύψος τα 36-40εκ. και σε βάρος 9-14κ.Το τρίχωμα του είναι σκληρό και κοντό σε όλα τα χρώματα. Ανεξάρτητος σκύλος με αρκετές δυσκολίες στο χαρακτήρα .Χρειάζεται εκπαίδευση.
SHETLAND SHEEPDOG(ΣΕΤΛΑΝΤ): Κατάγετε από την Μ. Βρετάνια έχει ύψος 33-40εκ. και βάρος 10-13κ. Το τρίχωμα του είναι μακρύ σε άσπρο-κόκκινο- τρικολόρε ,μπλε μενεξεδί. Είναι ιδανικός σκύλος συντροφιάς πολύ κάλος για το σπίτι και με τα παιδιά.
SHAR PEI(ΣΑΡΠΕΪ): Κατάγετε από την Κίνα,έχει ύψος 45-50εκ. και βάρος 22-27κ.Το τρίχωμα του βγαίνει σε τρεις διαφορετικούς τύπους 1)κοντός μανδύας που στεκεται,2)πολύ κοντός μανδυας,3)ελάχιστα μακρύς μανδύας.Είναι σκύλος συντροφιάς. Μια πολύ παλιά φυλή που μέσα στο πέρασμα των χρόνων προσέφερε τις υπηρεσίες της στον άνθρωπο σαν κυνηγός , ποιμενικός σκύλος και σκύλος φύλακας .Πολύ δημοφιλής για τις ρυτίδες και τις ζάρες που παρουσιάζει το δέρμα του .Παρόλα αυτά όμως χρειάζεται έντονη κοινωνικοποίηση από μωρό ιδιαίτερο γνώρισμα η μπλε μωβ γλώσσα του.
SAMOYED(ΣΑΜΟΓΙΕΤ): Κατάγετε από τα Σκανδιναβικά κράτη έχει βάρος 27-3κ.και ύψος 50-57εκ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας με υπόστρωμα που στέκεται σε λευκό χρώμα. Είναι σκύλος συντροφιάς με πολύ δυνατή παρουσία μέσα στο σπίτι. Παιχνιδιάρης και χαρούμενος με τάσεις εξερεύνησης καινούργιων χώρων. «Μιλάει» αρκετά όταν θέλει κάτι. Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα τριχώματος.
SAINT BERNARD(ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ): κατάγετε από την Ελβετία, έχει ύψος 68-75εκ. και βάρος πάνω από 60κ.Είναι σκύλος συντροφιάς και καλός στην διάσωση! Ο καλός και αγαθός χαρακτήρας του τον κάνουν ιδανικό σύντροφο για το σπίτι.
ROTTWELLER(ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ): Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 56-62εκ. και βάρος45-50κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός μανδύας σε μαύρο ? κόκκινο. Είναι φύλακας και συντροφιάς .Σκύλος που ξέρει να δουλεύει και χαίρετε όταν το κάνει. Χρειάζεται από μικρός κοινωνικοποίηση για να είναι ένας σκύλος που θα μπορούμε να τον έχουμε πάντα μαζί. Άγρυπνος φύλακας , πολύ κάλος φίλος.
RHODESIAN RIDGEBACK(ΡΟΔΕΣΙΑΝΟ ΡΙΤΖΜΠΑΚ): Κατάγετε από την Αφρική έχει ύψος 60-67εκ και βάρος 35-40κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος ,μανδύας σε κόκκινο χρώμα. Είναι σκύλος συντροφιάς .Χρησιμοποιήθηκε για το κυνήγι λιονταριών χάρη στην ταχύτητα και την δύναμη του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα η γραμμή της ράχης του που οι τρίχες γυρνάνε προς τα πίσω και σχηματίζουν το «ridge».Χρειάζεται στιβαρό ιδιοκτήτη.
PIT BULL(ΠΙΤΜΠΟΥΛ): Κατάγετε από τις Η.Π.Α. το ύψος του είναι 46-52εκ. και το βάρος του 20-28κ.Το τρίχωμα του είναι κοντότριχο σε όλα τα χρώματα. Είναι πολύ κάλος φύλακας. Δυνατός σκύλος με φυσική επιθετικότητα. Χρειάζεται κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση.
GREAT PYRENEES(ΠΥΡΗΝΑΙΩΝ): Κατάγετε από την Γαλλία, έχει ύψος 62,5-70εκ. και βάρος 50-70κ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας σε λευκό χρώμα με μαύρα σημάδια. Είναι σκύλος συντροφιάς και ποιμένας. Ένας βουνίσιος σκύλος με πολύ δυνατή προσωπικότητα, ευαίσθητος και καλόψυχος με του οικείους του, πολύ κάλος φύλακας στο χώρο του. Μεγάλη ανάγκη άσκησης και περιποίησης τριχώματος.
ENGLISH STAFFORDSHIRE TERRIER (ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΪΡ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 33-37εκ και βάρος 11-97κ.Το τρίχωμα του είναι λείο σε καφέ και μαύρο. Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας.Το μέγεθος του τον βοηθάει να είναι ένας ακούραστος σκύλος με μεγάλη ενεργεία για παιχνίδι. Είναι πολύ κάλος με του οικείους του. Έχει αρκετά ανεπτυγμένο το ένστικτο της φύλαξης και χρειάζεται εκπαίδευση.
HOVAWART(ΧΟΒΑΒΑΡΤ):Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 61-71εκ. και βάρος 30-41κ. Το τρίχωμα του είναι μακρύ, σε μαύρο-καφέ, μαύρο-χρυσό. Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Πιστός και προστατευτικός , υπάκουος και πρόθυμος. Συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά του συντρόφου και του φύλακα.
BORZOI(ΜΠΟΠΡΖΟΪ): Κατάγετε από την Ρωσία, το ύψος του φτάνει τα 70-75εκ. και το βάρος του τα 38-48κ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας , ίσιος μεταξένιας υφής. Λαγωνικό το Μπορζοϊ, με όλες τις ιδιαιτερότητες αυτής της οικογενείας. Είναι πολύ τρυφερός , ευαίσθητος , πεισματάρης, όταν νιώσει ότι αδικείται. Περίεργος για εξερεύνηση και παιχνίδι. καλό είναι στις βόλτες να βγαίνει με οδηγό περιπάτου.
POODL(ΚΑΝΙΣ ΓΙΓΑΣ): Χώρα καταγωγής Γαλλία. Ύψος 56-66 εκ. και βάρος (χωρίς περιορισμό ανάλογο του ύψους του).Το τρίχωμα του είναι μακρύ με κυματισμούς που γίνεται «κορδόνια» αν δεν περιποιείται τακτικά .Είναι σκύλος συντροφιάς , που λατρεύει το κολύμπι αφού στις αρχές τις εμφάνισης του δούλευε σαν κυνηγός πάπιας στις λιμνες. Ενεργητικός και ακούραστος με υψηλό ταμπεραμέντο και παιχνιδιάρικη διάθεση .Έχοντας τον περιποιημένο έχετε ένα πολύ εντυπωσιακό φίλο.
LABRADOR(ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 54-60εκ. και βάρος 28-34κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός μανδύας ,σκληρής υφής με λίγο υπόστρωμα, σε μαύρο , σοκολατί και κίτρινο. Είναι σκύλος συντροφιάς, διεθνώς διαδεδομένο για τον καλό ου χαρακτήρα και την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει με τα παιδιά. Θα μπορούσε να ήταν μπέιμπι-σιτερ στο επάγγελμα αν ήταν άνθρωπος .Ευτυχισμένος και χαρούμενος ακόμα και με τους ξένους, λατρεύει το νερό και το κολύμπι και τα παιχνίδια στην άμμο.
BEARDED COLLIE(ΜΠΕΡΝΤΙΤ ΚΟΛΙ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 51-56εκ. και βάρος 22-28κ.Το τρίχωμα του είναι μεσαίο προ το μακρύ σε γκρι, καφέ μπεζ με άσπρο. Είναι σκύλος συντροφιάς και ποιμενικός γεμάτος ενέργεια, πιστός σύντροφος .Δένεται πολύ με την οικογένεια που ζει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιηθεί για οδηγός τυφλών.
GREAT DANE(ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΞΑΝΘΟΣ): Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 75-80εκ. και βάρος 50κ κ άνω. Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε μαύρο χρώμα. Είναι σκύλος συντροφιάς , ένα μοναδικό κατοικίδιο για σπίτι παρά το μεγάλο του μέγεθος. Σοβαρός σκύλος από κουτάβι ακόμα, προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές που θα του επιβληθούν αρκεί να νιώθει αγάπη .Προστατευτικός με τους οικείους του μοναδική σχέση με τα παιδιά.
GREAT DANE(ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΜΑΥΡΟΣ): Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 75-80εκ. και βάρος 50κ κ άνω. Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε μαύρο χρώμα. Είναι σκύλος συντροφιάς , ένα μοναδικό κατοικίδιο για σπίτι παρά το μεγάλο του μέγεθος. Σοβαρός σκύλος από κουτάβι ακόμα, προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές που θα του επιβληθούν αρκεί να νιώθει αγάπη .Προστατευτικός με τους οικείους του μοναδική σχέση με τα παιδιά.
MASTINO NAPOLETANO(ΜΑΣΤΙΝΟ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟ): Κατάγετε από την Ιταλία, έχει ύψος 58-70εκ. και βάρος 55-70κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός, απαλός μανδύας σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι, μαύρου και υπόξανθου .Είναι κατάλληλος για φύλακας. Ένας σκύλος που έρχεται από πολύ πάλι. Δυνατός μυώδης, μεγάλος με πολύ μεγάλο κοινό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην κοινωνικοποίηση του όταν είναι κουτάβι για να μην εκδηλώσει τάσεις επιθετικότητας .Απαραίτητη η εκπαίδευση του.
LANDSEER(ΛΑΝΣΙΡ): Κατάγετε από τα Σκανδιναβικά κράτη , έχει ύψος 65-75εκ. και βάρος 45-55κ..Το τρίχωμα του είναι μαλακός μανδύας στην ύφη, πιο κοντός στο κεφάλι, μεσαίου μήκους στον κορμό. Είναι σκύλος συντροφιάς , πολλοί τον μπερδεύουν με το νέας γης αλλά είναι τελείως διαφορετική φυλή. Ο συγκεκριμένος σκύλος , ευγενικός και κινητικός παρά το μέγεθος του, λατρεύει τα παιδιά και θα χάνεται πάντα σε μια λίμνη ή θάλασσα.
LABRADOR(ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 54-60εκ. και βάρος 28-34κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός μανδύας ,σκληρής υφής με λίγο υπόστρωμα, σε μαύρο , σοκολατί και κίτρινο. Είναι σκύλος συντροφιάς, διεθνώς διαδεδομένο για τον καλό ου χαρακτήρα και την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει με τα παιδιά. Θα μπορούσε να ήταν μπέιμπι-σιτερ στο επάγγελμα αν ήταν άνθρωπος .Ευτυχισμένος και χαρούμενος ακόμα και με τους ξένους, λατρεύει το νερό και το κολύμπι και τα παιχνίδια στην άμμο.
LAMBRADOR(ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 54-60εκ. και βάρος 28-34κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός μανδύας ,σκληρής υφής με λίγο υπόστρωμα, σε μαύρο , σοκολατί και κίτρινο. Είναι σκύλος συντροφιάς, διεθνώς διαδεδομένο για τον καλό ου χαρακτήρα και την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει με τα παιδιά. Θα μπορούσε να ήταν μπέιμπι-σιτερ στο επάγγελμα αν ήταν άνθρωπος .Ευτυχισμένος και χαρούμενος ακόμα και με τους ξένους, λατρεύει το νερό και το κολύμπι και τα παιχνίδια στην άμμο.
KUVASZ(ΚΟΥΒΑΤΣ):Κατάγετε από την Ουγγαρία φτάνει σε ύψος τα 65εκ. και βάρος τα 55κ. Το τρίχωμα του είναι μεσαίου μήκους μανδύας κυματιστός σε λευκό χρώμα. Εξαιρετικός φύλακας κοπαδιών. Άνετος ατρόμητος , καχύποπτος με αγνώστους , με τον κατάλληλο χειρισμό ένας αξιαγάπητος φίλος .
KOMONDOR(ΚΟΜΟΝΤΟΡ): Κατάγετε από την Ουγγαρία, το ύψος του δεν είναι κατώτερο των 65εκ. και το βάρος του φτάνει τα 50-70κ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας που γίνετε κορδόνια σε λευκό χρώμα. Αυτός ο μυστήριος σκύλος που χρησιμοποιήθηκε για να φυλάει τα κοπάδια, σήμερα έχει εξελίχθη σε έναν πολύ καλό φύλακα άγρυπνο και πιστό. Ιδιαίτερη φροντίδα χρειάζεται ο μανδύας του για να υφίστανται τα κορδόνια και βεβαία καθημερινή άσκηση .
COLLIE(ΚΟΛΙ): Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει βάρος 27-34κ. και ύψος 55-64εκ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας με υπόστρωμα σε κόκκινο-λευκό, τρικολόρε, μπλε με λευκό. Το γνωστό Κόλι από την ταινία Λασι που όλοι αγαπήσαμε , είναι ένας αξιαγάπητος σκύλος για όλη την οικογένεια Θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τους οικείους του , δυνατό αίσθημα καθαριότητας και συμμετοχής στη ζωή του σπιτιού.
MIDLLE ASIAN OWTCHARKA (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ): Κατάγετε από την Ρωσία .Φτάνει σε ύψος τα 58-63εκ. και σε βάρος τα 45κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός και λεπτός μανδύας, σε μαύρο, άσπρο και γκρι, ραβδωτό. Μεγαλόσωμος σκύλος με ισχυρή προσωπικότητα και δυνατή θέληση. Ιδιαίτερα ευκίνητος για το μέγεθος του, πολύ καλός φύλακας και αν εκπαιδευτεί σωστά πάρα πολύ καλός σύντροφος.
CAUCASIAN OWTCHARKA(ΚΑΥΚΑΣΙΟ): Κατάγετε από την Ρωσία έχει ύψος 60-65εκ. και βάρος 55-65κ.Το τρίχωμα του είναι μεσαίου μήκους μανδύας με υπόστρωμα. Τα χρώματα είναι όλα αποδεκτά εκτός του καφέ. Ερχόμενος από τον Καύκασο αυτός ο σκύλος είναι από τους πιο δυνατούς φύλακες. Είναι όμως επίμονος πολύ και θα πρέπει να χειρίζεται από ανθρώπους που έχουν εμπειρία ή να αποταθούν σε επαγγελματίες εκπαιδευτές . Η άσκηση είναι αναγκαία μετά την ενηλικίωση του.
SWISS SHEPARD WHITE DOG(ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ):Κατάγετε από την Ελβετία έχει ύψος 61-67εκ. και βάρος 38-46κ.Το τρίχωμα του είναι μέτριο με υπομανδύα .Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Έξυπνος αρκετά επιφυλακτικός με τους ξένους. Κάποιες φορές είναι υπερκινητικός .Χρειάζεται εκτόνωση συναναστροφή και οπωσδήποτε εκπαίδευση .
GREYHOUND: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 67,5-75εκ. και βάρος 30-35κ.στην ράτσα αυτήν όλα τα χρώματα είναι αποδεκτά .Ο μανδύας του είναι κοντός και λείος .Είναι ένα λαγωνικό , μοναδικής ομορφιάς , στιλάτο, καλοφτιαγμένο και μυώδες. Είναι ευαίσθητος όπως όλα τα σκυλιά της οικογένειας των λαγωνικών και δεν δημιουργεί σχεδόν ποτέ προβλήματα στο σπίτι. Χρειάζεται άσκηση καθημερινή όμως για να εκτονώσει την ενεργεία του. Χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες σαν ο καλύτερος δρομέας .
GOLDEN RETRIEVER: Χώρα καταγωγής του η Μ. Βρετανία. Πολύ χαρούμενος σκύλος με χαρακτηριστικό κούνημα της ουράς. Πολύ ευγενικός με τους ανθρώπους και ιδιαίτερα με τα παιδιά. Λατρεύει τις βόλτες και το κολύμπι και ενθουσιάζετε όταν μπορεί να δείξει τις ικανότητες του στην επαναφορά αντικειμένου. Το τρίχωμα του είναι μεσαίου μήκους μανδύας με σχεδόν αδιάβροχη υφή , επίπεδο στον κορμό ή λίγο κυματιστό .Το βάρος του φτάνει τα 30-38κ. και το ύψος του τα 55-62εκ.
GIANT SCHNAUZER: Κατάγετε από την Γερμανία έχεις ύψος 59-67εκ. και βάρος 33-40κ.Το τρίχωμα του είναι σκληρός μανδύας μεσαίου μεγέθους. Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Από τα σκληρότερα σκυλιά εργασίας . Ακούραστα με πολύ καλά αποτελέσματα στην φύλαξη. Εκπαιδεύονται αρκετά εύκολα.
GERMAN SHEPERD DOG: Χώρα καταγωγής του η Γερμανία, έχει ύψος 55-64εκ. και βάρος 35-43κ. περίπου. Το τρίχωμα του είναι μακρύ , μεσαίο και κοντό σε μαύρο, κόκκινο,και γκρι χρώμα . Ο γνωστός σε όλους Γερμανικός ποιμενικός με ίσως συγκεντρωμένα τα περισσότερα χαρίσματα. Ευγενικός και υπομονετικός, ήρεμος και προστάτης, φύλακας και ευαίσθητος. Χρειάζεται άσκηση και φροντίδα τριχώματος για να είναι ευτυχισμένος.
FILA BRASILERO: Κατάγετε από την Βραζιλία, έχει ύψος 60-72εκ και βάρος το κατώτερο 45-50 κ. Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε όλα τα ραβδωτά εκτός του λευκού και γκρι. Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Μια παλιά βραζιλιάνικη παροιμία λέει: «πιστός σαν σκύλος Φίλα» .Είναι πράγματι πιστός μέχρι αυτοθυσίας. Χρησιμοποιήθηκε για την φύλαξη άγριων βοοειδών και φύλαξη χώρων με μεγάλη επιτυχία. Χρειάζεται έμπειρο ιδιοκτήτη για να μην δημιουργήσει προβλήματα άκαιρης επιθετικότητας και πολύ κοινωνικοποίηση. Παρά την πίστη που δείχνει σε όλη την οικογένεια είναι γεννημένος φύλακας και γι αυτό είναι πολύ επιφυλακτικός με του ξένους .
AIREDALE TERIER: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, φτάνει σε ύψος 57εκ. για τα αρσενικά και λίγο πιο κάτω τα θηλυκά και σε βάρος φτάνει 22-25κ.Έχει τρίχωμα μεσαίου μήκους, σκληρό ίσως λίγο κυματιστό με υπόστρωμα, σε χρώμα μαύρο-κόκκινο. Είναι σκύλος συντροφιάς και φύλακας .Το μεγάλο μέλος των φωλεοδυτών, ακούραστος και σε συνεχή επαγρύπνηση έτοιμος πάντα για παιχνίδι και μια ιδέα ζαβολιάς .Είναι καλό να κρατιέται πάντα σε ενδιαφέρον για να μην νιώσει ανία.
ENGLISH COCKER SPANIEL: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία το ύψος του είναι 37-42εκ. και το βάρος του 12-17κ.Το τρίχωμα του είναι ίσιος μανδύας μεταξένιος σε διάφορα χρώματα μονά ή με κηλίδες και λευκό. Αν και έχει γίνει πια συντροφιάς τα ένστικτα του κυνηγού δεν τον έχουν εγκαταλείψει .Ιδανικός για το σπίτι , που αφοσιώνεται πιστά στην οικογένεια του και λατρεύει τα παιχνίδια , ειδικά αυτό που επιστέφει πράγματα στον ιδιοκτήτη του.
ENGLISH BULLDOG: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 33-37εκ. και βάρος 25-35κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός απαλός μανδύας σε ραβδωτό , λευκό, κόκκινο ? ξανθό. Είναι σκύλος συντροφιάς. Πολύ ήσυχος σκύλος με δυνατή προσωπικότητα βαρύ κορμί πολύ συναισθηματικός που δεν χρειάζεται πολύ άσκηση ή ιδιαίτερη φροντίδα τραχώματος.
DOGO ARGENTINO: Κατάγετε από την Αργεντινή, έχει ύψος 60-67εκ. και βάρος 40-50κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός λεπτός και λείος μανδύας. Είναι σκύλος φύλακας , ένας σκύλος που χρησιμοποιήθηκε κατά καιρούς για το κυνήγι μεγάλων θηραμάτων και σε κυνομαχίες. Αδικήθηκε τότε γιατί σήμερα το Ντόγκο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός φύλακας και πιστός σύντροφος χρειάζεται άσκηση και εκπαίδευση.
DOBERMAN: Κατάγετε από την Γερμανία έχεις ύψος 62-67εκ. και βάρος 34-42κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε μαύρο , καφέ , πάντα με κόκκινα σημάδια. Είναι σκύλος φύλακας και συντροφιάς .Ένας αγαπημένος σκύλος σε όλο τον κόσμο έτοιμος να δουλέψει για τον ιδιοκτήτη του να παίξει ή απλά να δει μαζί του την ανατολή του ηλίου. Χρειάζεται άσκηση και εκτόνωση για να είναι ευτυχισμένος.
CHOW CHOW: Κατάγετε από την Κίνα , έχει ύψος 50εκ. και βάρος 26-35κ.Το τρίχωμα του υπάρχει σε δυο ποικιλίες, μακρύς μανδύας που στέκεται με υπόστρωμα και κοντός απαλός μανδύας περίπου 5εκ.Είναι σκύλος συντροφιάς. Πολύ διαδεδομένος σκύλος σε όλο τον κόσμο. Η εμφάνιση του που είναι σαν λιονταράκι τον έχει κάνει δημοφιλή παντού. Παρ΄όλα αυτά όμως είναι ένας σκύλος με δυνατό χαρακτήρα και πείσμα χρειάζεται σωστό χειρισμό. Καθημερινή περιποίηση του τριχώματος για την μακρύτριχη ποικιλία. Χαρακτηριστική ,μπλε γλώσσα.
CHINESE CRESTED: Κατάγετε από την Κίνα, έχει ύψος 23-33εκ. και βάρος 3-7κ.Ειναι άτριχο σε όλο του το σώμα εκτός το κεφάλι και την ουρά που έχει λίγο τρίχωμα σε όλα τα χρώματα.
CANE CORSO: Κατάγετε από την Ιταλία έχει ύψος 64-67εκ. και βάρος 50-55κ.Είναι λειότριχο και η ράτσα αυτή αποδέχεται όλα τα χρώματα. Ένας άψογος φύλακας με πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο της προστασίας του χώρου και των οικείων του.
BULL TERIER: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία, έχει ύψος 52-55εκ. και βάρος 26-32κ.Το τρίχωμα του είναι απαλός κοντός μανδύας σε λευκό ή όποιο χρώμα με ή χωρίς λευκά σημάδια και ραβδωτός. Είναι σκύλος φύλακας. Πολύ δυνατός και μυώδης παρά το μεσαίο του μέγεθος. Λίγο άτακτος στην ηλικία του κουταβιού, αλλά πολύ σοβαρός σκύλος αν εκπαιδευτεί σωστά από τον ιδιοκτήτη του.
BULL MASTIFF(ΜΠΟΥΛ ΜΑΣΤΙΦ): Κατάγετε από την Μ.Βρετανία έχει ύψος 62-67και βάρος 53-60κ. το τρίχωμα του είναι κοντός, λείος μανδύας σε κόκκινο, υπόξανθο, ραβδωτό συνήθως με μαύρη μάσκα. Όπως όλα τα σκυλιά που ανήκουν στην οικογένεια των Μαστίφ, είναι πολύ συνεργάσιμο ζώο και εύκολο στην συμβίωση .Χρειάζεται άσκηση μετά την ενηλικίωση του. Καλός φύλακας και κάλος με τα παιδιά.
GREAT DANE: Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 75-80εκ. και βάρος 50κ κ άνω. Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε τιγρέ χρώμα με μαύρη μουσούδα . Είναι σκύλος συντροφιάς , ένα μοναδικό κατοικίδιο για σπίτι παρά το μεγάλο του μέγεθος. Σοβαρός σκύλος από κουτάβι ακόμα, προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές που θα του επιβληθούν αρκεί να νιώθει αγάπη .Προστατευτικός με τους οικείους του μοναδική σχέση με τα παιδιά.
BORDER COLLIE: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 50-55εκ. και βάρος 14-20κ.Το τρίχωμα του είναι μεσαίο, μακρύτριχο και λειότριχο σε χρώμα συνήθως μαύρο άσπρο. Είναι σκύλος συντροφιάς και ποιμενικός. Στοργικός, ζωηρός και πανέξυπνος .Από πολλούς θεωρείται ο ευφυέστερος των σκύλων.
BELGIAN SHEEPDOG GROENENDAEL: Κατάγετε από το Βέλγιο φτάνει σε ύψος τα 55-65 εκ. και σε βάρος τα 30-34κ.Έχει τα χαρακτηριστικά του ποιμένα ,δηλαδή πίστη , ετοιμότητα αφοσίωση , προστασία του χώρου και της οικογένειας του.
BELGIAN SHEEPDOG TERVUREN: Κατάγετε από το Βέλγιο, φτάνει σε ύψος τα 55-65εκ. και σε βάρος τα 30-34κ.Το χρώμα του είναι ξανθό με μαύρες καταλήξεις, έχει μακρύ μανδύα μεσαίας υφής. Έχει τα χαρακτηριστικά του ποιμένα, δηλαδή πίστη αφοσίωση , προστασία του χώρου κ της οικογένειας
BELGIAN SHEEPDOG MALINOIS: Κατάγετε από το Βέλγιο φτάνει τα 55-65εκ. ύψος και τα 30-34κ βάρος. Το χρώμα του είναι ξανθό με μαύρες καταλήξεις, έχει τρίχωμα κοντό κ λείο. Έχει τα χαρακτηριστικά του ποιμένα δηλαδή πίστη , ετοιμότητα, αφοσίωση, προστασία του χώρου και της οικογένειας του. Είναι πολύ δυνατός σκύλος εργασίας και γι αυτό το λόγο χρησιμοποιείται πάρα πολύ σε ομάδες διάσωσης και σώματα ασφαλείας , με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος.
BELGIAN SHEEPDOG LAEKENOIS: κατάγετε από το Βέλγιο, φτάνει σε ύψος τα 55-65εκ. και σε βάρος τα 30-34κ. Έχει τα χαρακτηριστικά του ποιμένα δηλαδή πίστη , ετοιμότητα, αφοσίωση προστασία του χώρου και της οικογένειας του. Είναι πολύ δυνατός σκύλος εργασίας και γι αυτό το λόγο χρησιμοποιείται πάρα πολύ σε ομάδες διάσωσης και σώματα ασφαλείας , με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος.
BEDLINGTON TERRIER: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 37,5-43εκ. και βάρος 8,5-12κ.Ο μανδύας του είναι μίξη απαλού και σκληρού τύπου με τάση να γίνεται σγουρό. Η χρησιμότητα του είναι φωλεοδύτης. Λατρεμένος σκύλος στη χώρα του αν και όχι τόσο διαδεδομένος άλλου. Πολύ κάλος για το σπίτι με ανάγκη όμως άσκησης και παιχνιδιού .Περιοδική περιποίηση του τριχώματος είναι αναγκαία .
BEAGLE: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 32-37εκ και βάρος 9-15κ. Το τρίχωμα του είναι κοντός και απαλός μανδύας σε λευκό- κόκκινο, τρικολόρε, λευκό-μαύρο. Είναι λαγωνικό και συντροφιάς. Ένας μικρός κυνηγός ακούραστος χωρίς όμως να είναι τρομερά απαιτητικός στο σπίτι. Πολύ καλή συμβίωση με τα παιδιά ιδιαίτερα αν του προσφέρουν ώρες εκτόνωσης και άσκησης.
BASSET HOUND: Κατάγετε από την Μ. Βρετανία έχει ύψος 35εκ. και βάρος 20-30κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός ,απαλός μανδύας σε όλα τα χρώματα και τους συνδυασμούς τους. Το Μπασέ είναι λαγωνικό, είναι γενικά ένας εύκολος σκύλος στη συμβίωση μέσα στο σπίτι χωρίς να γίνετε ενοχλητικός, με πολύ ανοχή στα παιδιά. Δεν γαυγίζει άσκοπα, προσέχει πολύ τον χώρο του .Χρειάζεται καθημερινή άσκηση μετά την ενηλικίωση του πάντα όμως με οδηγό περιπάτου γιατί τρελαίνεται να εξερευνά νέες μυρωδιές.
BASENJI: Κατάγετε από το Ζαΐρ, έχει ύψος 40εκ. και βάρος 11-13κ.Το τρίχωμά του είναι κοντός λείος μανδύας σε κόκκινο, μαύρο ? κόκκινο, μαύρο με λευκά σημάδια και τρικολόρε. Είναι σκύλος συντροφιάς. Ένας σκύλος που μας έρχεται από την εποχή των Φαραώ που τον χρησιμοποιούσαν για το κυνήγι. Ιδιομορφία του Μπασέντζι είναι ότι δεν γαυγίζει σχεδόν ποτέ αλλά κάνει έναν τελείως ξεχωριστό ήχο σαν τραγούδι. Σε αυτή την φυλή οι θηλυκές έρχονται σε οίστρο μια φορά το χρόνο.
AMERICAN COCKER SPANIEL: Κατάγετε από την Αμερική φτάνει σε ύψος τα 39εκ το ανώτερο και σε βάρος τα 12-14κ.Το τρίχωμα του είναι μακρύς μανδύας , μεταξένιος που με περιποίηση ακουμπάει στο έδαφος .Είναι σκύλος συντροφιάς. Η αμερικάνικη έκδοση του Αγγλικού Κόκερ, με πιο ήπιο χαρακτήρα μέσα στο σπίτι , απαιτείται όμως αρκετή φροντίδα για να είναι το τρίχωμα του σε καλή κατάσταση.
GREAT DANE: Κατάγετε από την Γερμανία έχει ύψος 75-80εκ. και βάρος 50κ κ άνω. Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας με άσπρη βάση και μαύρα σημάδια.Είναι σκύλος συντροφιάς , ένα μοναδικό κατοικίδιο για σπίτι παρά το μεγάλο του μεγεθος. Σοβαρός σκύλος από κουτάβι ακόμα προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές που θα του επιβληθούν αρκεί να νιώθει αγάπη .Προστατευτικός με τους οικείους του μοναδική σχέση με τα παιδιά.
AMERICAN BULLDOG:Κατάγετε από τις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής , το ύψος του φτάνει τα 50-64εκ. και βάρος τα 45-50κ.Κατάλληλος για φύλακας , με μεγάλη φυσική δύναμη.
AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER: Κατάγετε από την Αμερική, έχει ύψος 42-47εκ. και βάρος 22-27κ.Το τρίχωμα του είναι κοντός λείος μανδύας σε όλα τα χρώματα. Έχει την χρησιμότητα του φύλακα. Παρά το όνομα του (τεριέ)αυτός ο σκύλος ανήκει στην οικογένεια των μαστιφοειδών. Πολύ καλός φύλακας και προστάτης για τα παιδιά, με πολύ πείσμα και δύναμη. Χρειάζεται κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση.
ALASKAN MALAMUTE: Κατάγετε από την Αμερική, φτάνει σε ύψος τα 58-63εκ. και σε βάρος 38-43κ.Βαρύς και σοβαρός σκύλος με τρομερή αντοχή κ υπομονή !Λατρεύει την άσκηση και την εκτόνωση. Αν βαρεθεί εκτονώνετε στο σκάψιμο! Είναι σκύλος συντροφιάς.
DALMATIAN: Κατάγετε από την Γιουγκοσλαβία, φτάνει σε ύψος τα 48-54εκ.και βάρος τα 25-28κ.Το χρώμα του είναι λευκή βάση με στρογγυλές κηλίδες από μαύρο η καφέ σε όλο το κορμί με κοντό και σκληρό μανδύα. Είναι κυνηγόσκυλο που μπορεί να συνεργαστεί υπέροχα με τους οικείους του αρκεί να μην νιώσει εγκατάλειψη ή ανία .Καθημερινή άσκηση είναι αναγκαία.
AKITA: Κατάγετε από την Ιαπωνία φτάνει σε ύψος τα 61-66εκ. και σε βάρος 38-48κ. περίπου. Είναι σκύλος συντροφιάς, αρκετά ανεξάρτητος και περήφανος ,χρειάζεται οπωσδήποτε εκπαίδευση .
AfghanHound: Κατάγετε από το Αφγανιστάν το ύψος του φτάνει τα 62,5-68εκ. και το βάρος του 27-33κ. Ανήκει στην οικογένεια των λαγωνικών, που σημαίνει ότι η εξερεύνηση και η αναζήτηση μυρωδιών είναι μέσα στο είναι του. Πολύ επίμονος σκύλος με ανάγκη για άσκηση. Πανέμορφος με τον μανδύα του να κυματίζει σε κάθε του βήμα και ίσως το πιο εντυπωσιακό περπάτημα.